Je hoofd leeg

 

DSC01374

Je Hoofd Leeg! 

Je Hoofd Leeg is een nieuw initiatief van Stempel Hotspot Zaandam. Alle informatie over Je Hoofd Leeg zal je in het vervolg hier kunnen vinden. 

Wat is Je Hoofd Leeg?
Voor mij is Je Hoofd Leeg dat je ergens mee bezig bent wat je gedachten helemaal losmaakt van je dagelijkse bezigheden. Je bent zowel fysiek als psychisch alleen maar bezig met dat waar je mee bezig bent. Onder de noemer Je Hoofd Leeg ga ik activiteiten organiseren die dit als doel hebben. De activiteiten bestaan soms uit meerdere bijeenkomsten, zowel buiten als binnen. En ook al valt het onder Stempel Hotspot Zaandam, zullen we niet altijd stempelen, maar ook andere creatieve uitingen zullen aan bod komen. 

Kleine groepen
Net als bij de reguliere activiteiten van Stempel Hotspot Zaandam zullen de groepen klein zijn, zodat de sfeer rustig en relaxed is. Bovendien krijgt iedereen op die manier de aandacht die hij/zij verdient. Zie het als een heerlijk verwenmoment voor jezelf. Ik zorg voor materialen als dit nodig is en thee, koffie en iets lekkers zijn altijd bij de prijs inbegrepen (ook bij buitenactiviteiten). 

Agenda

Woensdagochtend 13 maart van 10.00 tot 12.00
Herinneringenkistje maken
Deze ochtend beginnen we met het beschilderen van een kistje met acrylverf (bij goed weer schilderen we buiten). Na de basiskleur (je kiest natuurlijk de kleur die je zelf mooi vindt), gaan we het kistje verder decoreren met bijvoorbeeld stempels, schelpen en stencils. Daarna is het aan jou welke mooie herinneringen je gaat verzamelen en wat je hiervan in het kistje gaat bewaren. Vakantiefoto’s? Bioscoopkaartjes? Of gewoon een krabbel met wat je hebt beleefd?
Er is plaats voor 4 personen
De kosten zijn € 15,- per persoon

Zondag 19 mei van 11.00 tot 14.00
Schelpenmandala maken
Voor deze activiteit spreken we af op het strand van Castricum! Het programma is:
11.00 verzamelen bij de strandopgang Castricum aan zee
11.00 tot 12.00 een strandwandeling maken en schelpen verzamelen
12.00 tot 12.30 eenvoudige, maar lekkere picknicklunch
12.30 tot 14.00 een schelpenmandala maken met de schelpen die je hebt verzameld. Je kan dit op het zand doen, of op een mdf plaat die ik meeneem. We plakken niets vast, maar maken een foto van je mandala die ik na afloop digitaal naar je opstuur.
Door het maken van een schelpenmandala zorg je voor rust in je hoofd. Je zoekt geconcentreerd naar een mooie balans met de natuurlijke materialen die je zelf hebt gekozen. En dat allemaal lekker in de buitenlucht. Ik hoop op droog weer!

De kosten zijn € 20,- incl. lunch en er is plaats voor 5 personen. Houd er rekening mee dat je voor het parkeren ook moet betalen (volgens mij € 4,50 per dag).  

Je kan je aanmelden voor de activiteiten door me te appen, te mailen, te bellen of via de contactpagina