Activiteiten

Op deze pagina geef ik een overzicht van de activiteiten die ik zelf inplan en die op afspraak ingepland kunnen worden.

KwaliTijd
KwaliTijd is een activiteit die regelmatig op de agenda staat. KwaliTijd is tijd voor jezelf. In een klein groepje, relaxed iets moois maken met producten van hoge kwaliteit!
Ik zorg voor koffie, thee, iets lekkers en alle materialen. KwaliTijd is uitermate geschikt voor beginners, maar ook gevorderde creativelingen zullen genieten van deze gezellige activiteit.

Playtime
Speeltijd! Je gaat zelf aan de gang met meestal nieuw verschenen materialen. Ik zorg voor voldoende inspiratie en help je waar je hulp nodig hebt.
De ultieme manier om verschillende producten uit te proberen en mogelijk nieuwe combinaties te bedenken.

Techniekworkshops
Dit zijn veelal workshops voor mensen die al vaker hebben gestempeld en nieuwe technieken willen leren. Als een techniek die we gaan doen ook geschikt is voor beginners, zal ik het er in de agenda bijzetten

Stempel een stapeltje
Een stapel kerstkaarten, een stapel kaarten met voor iedere gelegenheid iets…
Bij Stempel een stapeltje ga je flink aan het werk om met een flink stapeltje kaarten thuis te komen. Soms zit bij de prijs een stempelset inbegrepen die je dan mee naar huis neemt om thuis verder te kunnen stempelen en stapelen.

Workshop bij je thuis
Als je thuis een workshop wilt plannen, kunnen we altijd overleggen over hoe je dat graag zou willen invullen. Afhankelijk van de wensen wordt de prijs bepaald.

 

IMG_1189